Powerball training kit

  • Hoe sneller de beweging hoe zwaarder het wordt
  • Geen enkel ander instrument kan hetzelfde effect nabootsen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Autostart
  • Inclusief opberghoes
  • Inclusief handtrainer

39,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Met deze handige Firsttee powerball trainingskit ben je voorzien van een powerball met handige accessoires om op een dynamische manier je armen en handen te trainen. Deze unieke trainingskit bevat een powerball, handtrainer en een opberghoesje om de powerball op te bergen.

Powerball
Geen zin om naar de sportschool te gaan? Haal de sportschool dan in huis. Met deze powerball kan je op een dynamische manier je armen en handen trainen. Door middel van een ronddraaiende beweging van je handen, polsen en armen krijgt de powerball een roterende werking waardoor je spieren optimaal worden getraind. Hoe sneller de draaiende beweging is, hoe zwaarder het wordt. Dit komt doordat de middelpuntvliedende kracht bij een snellere beweging wordt verzwaard.

Deze powerball / gyro ball is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedereen!

Middels de automatische starter kun je de bal gemakkelijk aan het spinnen te krijgen. Vervolgens is het aan jou de taak om deze in beweging te houden.

Je kunt deze bal overal gebruiken. Thuis op de bank, achter je bureau (tijdens het werken) of toch gewoon in de sportschool. Niets is te gek. In slechts 2 minuten trainen per dag, kan jij het verschil al maken.

Handtrainer
Heb jij een powerball en wil je die nog makkelijker gebruiken? Dan is deze powerball handtrainer een ideaal hulpmiddel voor jou! Je powerball klik je namelijk in de handtrainer en door middel van het handvat kan je de powerball gebruiken. Je hoeft de powerball niet meer vast te houden, maar je behoudt wel hetzelfde effect!

Opberghoes
Wil jij voorkomen dat je powerball / stressbal onnodig beschadigd? Dan is deze handige opberghoes ideaal voor jou! Dit draagbare opberghoesje voor je powerball is gemaakt van hoge kwaliteit zacht beschermend materiaal en heeft een ritssluiting. Met een diameter van 7cm en een hoogte van 6cm is het product geschikt om vele soorten powerballen / stressbalen veilig op te bergen.

Een powerball carry case zoals deze biedt doorgaans meer bescherming dan een powerball bag.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.