Privacybeleid

Privacybeleid

LVR Group (werkend voor / onder de naam van Firsttee) gevestigd aan Didamseweg 109B, 6902 PD Zevenaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. De handelsnaam Firsttee is ingeschreven bij de KvK onder handelsnummer 75541629.

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als je onze website bezoekt, maar ook waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten en producten van Firsttee.nl. Je dient ervan bewust te zijn dat Firsttee.nl niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Firsttee.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je vervolgens op de hoogte te houden van de verloop van je bestelling.

Firsttee.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze dienst en/ of omdat je deze zelf aan ons vertrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Betaalgegevens
  • Bestelgeschiedenis
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Gebruikersnaam

Firsttee.nl verkoopt je gegevens nooit aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Soms zijn we dan verplicht om je persoonsgegevens door te geven. Bijvoorbeeld als we aangifte doen van fraude. De volgende organisaties hebben volgens de wet soms het recht om gegevens op te vragen bij ons: de politie, justitie, toezichthouders en de belastingdienst.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Uitsluitend met jouw toestemming gebruiken we je gegevens over acties en aanbiedingen. Je geeft hiervoor toestemming als je op onze website je e-mail adres achterlaat waar je je specifiek kan aanmelden hiervoor. Je wordt dus niet automatisch aangemeld hiervoor als je een bestelling plaatst. Mocht je je willen afmelden voor de nieuwsbrief, dan kan je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@firsttee.nl. We zullen dan in onze systemen aangeven dat je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen.

Firsttee.nl heeft voor de samenwerking met derden (verwerkings-) overeenkomsten afgesloten ter bescherming van je persoonlijke gegevens. Hieronder vind je een overzicht van de partijen die een deel van je persoonsgegevens zouden kunnen verwerken en met welk doel:

MyPos: verwerkt alle betalingen door middel van iDeal, Visa, Mastercard, JCB en Bankcontant

Mailchimp: verzending van Firsttee.nl nieuwsbrieven en uitschrijvingen van de nieuwsbrieven via een link in de nieuwsbrief

Google Analystics: verwerking van de statistieken van de website Firsttee.nl (aantal bezoekers, snelheid, gebruikte apparaten, tijd van bezoek en advertentiegebruik). IP adressen worden anoniem weergegeven.

Facebook: Firsttee.nl gebruikt technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclamepartner Facebook.

MyParcel: verwerkt al onze verzendingen via PostNL

Zizonu: onze webwinkel wordt gehost bij Zizonu, waardoor Zizonu jouw gegevens verwerkt die je invult op Firsttee.nl.  

Buiten de bovengenoemde partijen heeft Firsttee.nl het beheer van uw gegevens in eigen hand en gaat zorgvuldig om met je gegevens. We wijzen je ook op een aantal belangrijke rechten:

  • Je hebt het recht om te vragen waarvoor je gegevens worden gebruikt
  • Je hebt het recht op het volledig laten wissen van je persoonlijke gegevens (recht op vergetelheid).

Bij het gebruik van recht op vergetelheid maken wij je erop attent dat je zelf het aankoopbewijs zal moeten bewaren van je producten voor eventuele service of andere dienstbaarheid van onze diensten. Firsttee.nl zal afhankelijk zijn van jouw administratie voor je aankopen bij Firsttee.nl.

Account

Als je een Firsttee-account hebt, worden je gegevens veilig bewaard bij Zizonu. Zizonu zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om je accountgegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Je hebt zelf altijd toegang met je inloggegevens tot je account en je kan je gegevens te allen tijde wijzigen of aanvullen.

Communicatie

Wanneer je berichten (hetzij via de e-mail of via andere communicatiemiddelen), is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms zullen we vragen naar aanvullende persoonlijke gegevens indien dit voor de desbetreffende situatie relevant kan zijn. Dit doen we zodat we je vragen kunnen verwerken en beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 Contact

Wanneer je contact opneemt met de klantenservice van Firsttee, om welke reden dan ook, dan worden de gegevens die je achterlaat alleen gebruikt voor het doeleinde waarvoor je contact hebt opgenomen.

Heb je nog vragen over je privacy?

Heb je na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen over hoe we jouw persoonsgegevens gebruiken? Neem dan contact met ons op via klantenservice@firsttee.nl. Wij werken graag mee om je privacy te garanderen. Wil je liever geen e-mail sturen? Stuur ons dan een brief en voeg daarbij een kopie van je identiteitsbewijs. Let wel op dat je je BSN nummer onzichtbaar maakt en schrijf de datum van verzending erop en omschrijf op je kopie waarom je een kopie naar ons verstuurt. Op deze manier kan je fraude voorkomen. Stuur je brief naar:

Firsttee
Afd: Privacy
Didamseweg 109B
6902 PD Zevenaar

We wijzen je erop dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder) als je van mening bent dat wij niet meewerken aan je verzoeken op het gebied van privacy.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Firsttee.nl gebruikt alleen technische, functionele, analytische en marketing cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Firsttee.nl wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren en de effectiviteit van advertenties meten.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

Open chat