Retourbeleid

Retourbeleid

Firsttee biedt de mogelijkheid een artikel binnen 14 na ontvangst te annuleren. Nadat je hebt aangegeven van de koop af te zien heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren vanaf de ontvangstdatum. Je zult diverse redenen kunnen hebben voor retour zenden van een artikel. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (deze kan je vinden in de bijlage van de algemene voorwaarden), maar je bent hiertoe niet verplicht. Voor een goede afwikkeling vragen we je het volgende te doen:

  1. Meld je herroeping aan via het herroepingsformulier, of stuur een mail naar klantenservice@firsttee.nl met daarbij je ordernummer en de vermelding dat je artikelen retour wilt sturen;
  2. Nadat je een bevestiging van je aanmelding hebt gehad sturen we je het retourformulier toe;
  3. Print het retourformulier en vul deze in;
  4. Voeg het retourformulier bij het pakketje wat je retour wilt zenden;
  5. Let erop dat de te retourneren artikelen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking zitten
  6. Voeg een kopie van de aankoopfactuur bij de doos;
  7. Plak het pakketje zorgvuldig dicht;
  8. Breng het pakketje bij een postkantoor bij jou in de buurt;
  9. Jouw pakket wordt verstuurd naar Firsttee. Bewaar het kenmerk (barcode) van de verzending goed.

Beschadigd / incompleet geleverd

Heb je een beschadigd/verkeerd artikel ontvangen of is het artikel incompleet geleverd dan kun je dit kosteloos retourneren, neem in dit geval contact op met onze klantenservice via klantenservice@firsttee.nl. In dit geval kun je de bestelling retourneren en ontvang je binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending het juiste artikel.

Verwerkingsproces retournering

Op het moment dat je het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 2-3 werkdagen voordat het pakket door PostNL wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. Ons streven is om dit af te handelen binnen 1-3 werkdagen. Bij annulering ontvangt je zo snel mogelijk en uiterlijk met 14 dagen na ontbinding het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten van de heenzending retour, mits het de complete bestelling betreft.

Moet ik betalen voor mijn retourzending? 

Ja. Je bent vrij om via elke verzendpartij aan ons te retourneren. Voeg altijd het retourformulier toe aan je retour. Zonder gegevens kunnen we jouw retour niet verwerken. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om je artikel naar ons terug te sturen. Lukt dit niet? Zorg er dan voor dat jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling per mail bij ons is aangemeld. Dan heb je daarna namelijk nog 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen. Dit kan via klantenservice@firsttee.nl.

Schrijf je in voor kortingen, tips, tricks en andere interessante berichten!

Wil je een melding krijgen wanneer wij bijvoorbeeld weer een nieuwe kortingsactie hebben? Schrijf je dan in!

Je bent succesvol aangemeld. Dank je wel!